Liittyminen / Jäsenyyden uusiminen

Opiskelijakunnan jäseneksi liittyminen tapahtuu osoitteessa bailataan.fi. Bailataan.fi -sivustolla myynnissä olevia jäsenyyksiä voi selata etusivun yläpalkissa olevasta ”Jäsenyydet” kohdasta. Verkkokauppa ei näytä kaikkia myynnissä olevia jäsenyyksiä, jos sivustoa selatessa on sijainnin mukainen paikannus käytössä.

Huom! METKAn jäseneksi liittyminen tapahtuu vielä tällä hetkellä eri tavalla kuin muilla (linkki alla).

 1. Siirry jäseneksi liittymiseen tästä:
  Arcada studerandekår – ASK
  Diakonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta O’Diako
  Haaga-Helian opiskelijakunta Helga
  Humanistisen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta HUMAKO
  Laurea-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta Laureamko
  Metropolia ammattikorkeakoulun opiskelijakunta METKA

2. Valitse myynnissä olevista tuotteista itsellesi sopivin jäsenyyskausi. Lukukausi on voimassa syys- tai kevälukukauden ja lukuvuosi koko lukuvuoden ajan.

3. Kirjaudu verkkokauppaan Facebook-tunnuksella tai aiemmin luomallasi tunnuksella. Jos et ole vielä luonut käyttäjätunnusta, voit luoda sen klikkaamalla ”Luo käyttäjätunnus”.

4. Tämän jälkeen valitse haluamasi jäsenyystuote ja täytä liittymislomake.

5. Lomakkeen täyttämisen jälkeen siirry maksamaan valitsemasi jäsenyystuote. Ennen maksua voit myös jatkaa verkkokaupassa ostoksien tekoa ja sujauttaa ostoskoriin myös muita tuotteita kuten opiskelijahaalarit, haalarimerkkejä tai liput seuraavaan opiskelijatapahtumaan.

Jäsenyyden voimassaolo

Syyslukukauden 2018 jäsenyys päättyy 31.1.2019
Lukuvuoden ja kevätlukukauden 2019 voimassaolo päättyy 30.9.2019
(Huomioithan, että HSL kelpuuttaa opiskelijakortin vain elokuun loppuun asti.)

Jäsenyyskauden siirtäminen

Lukuvuositarran noutamatta jättämistä ei katsota jäsenyysoikeuden siirtämiseksi, vaan jäsenyys on voimassa automaattisesti maksetun ajan. Ostetun jäsenyyden voi keskeyttää ilmoittamalla siitä opiskelijakunnan toimiston asiakaspalveluun syys- ja kevätkauden alussa, syys- tai tammikuun loppuun mennessä. Jäsenyyskautta ei voi enää siirtää, kun opiskelijakorttiin on liimattu lukukausi- tai lukuvuositarra. Lisätietoja jäsenyyden siirtämisestä saat opiskelijakunnan asiakaspalvelusta.

Jäsenyyden päättäminen

Jos haluat erota opiskelijakunnasta esimerkiksi opiskelupaikan vaihtumisen, opintojen keskeyttämisen tai jonkin muun syyn vuoksi, täytä Eroaminen opiskelijakunnan jäsenyydestä -lomake ja palauta se opiskelijakorttisi kanssa oman opiskelijakuntasi toimistolle. Lomakkeen saat opiskelijakunnan toimistolta tai sähköpostitse asiakaspalvelusta pyytämällä.