Opiskelijatunniste

Metropolia Ammattikorkeakoulun opiskelijakunta METKAn jäsen katso lisää täältä!

Liityttyä opiskelijakuntasi jäseneksi, voit ottaa uuden opiskelijatunnisteen käyttöösi. Voit ladata puhelimeesi opiskelijakorttisovelluksen. Opiskelijatunnisteella saat opiskelijakuntasi kaikki jäsenedut, Kelan ateriatuen, Matkahuollon ja VR:n alennukset sekä erilaisia muita opiskelija-alennuksia. Opiskelijakunnan omia etuja voit hyödyntää esimerkiksi verkkokaupassa heti jäseneksi liittymisen jälkeen.

Mobiilitunniste puhelimessa

Slice-applikaatio ladataan puhelimeen ja niin opiskelijakortti pysyy kätevästi aina mukanasi.

Slicen saat käyttöösi helposti. Kun olet uusinut jäsenyytesi opiskelijakuntasi verkkokaupassa, haet Slicen tunnukset verkkolomakkeella: www.slice.fi/upload
Saat sen täytettyäsi sähköpostiisi tunnuksen ja salasanan, joilla kirjaudut applikaatioon. Muista hyväksyä sovelluksen kysymät ehdot ja antaa luvat, jotka tarvitaan opiskelijakortin toimintaan.

Muoviset opiskelijakortit opiskelijatunnisteena

Uusia muovisia opiskelijakortteja ei voi enää tilata 31.12.2018 jälkeen. Sitä ennen voit vielä tilata muovisen kortin itsellesi Frankiltä. Sen toimitusaika on 2-3 viikkoa.

Jos sinulla on aikaisemmin hankittu muovinen opiskelijakortti, niin se toimii myös opiskelijatunnisteena kunhan noudat siihen voimassa olevan lukuvuositarran palvelupisteeltä.