Jäsenyyteen sisältyy

Diakonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta O’Diakon ja Humanistisen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta HUMAKOn jäsen katso lisää täältä!

 

Zone -liikuntapassi (arvo 69€)
Liikuntapassilla pääset liikkumaan ympäri pääkaupunkiseutua. Se on tehty tukemaan liikunnallista korkeakouluarkea aloittelijasta aktiiviseen liikkujaan. Liikuntapassilla saat käyttöösi yhdeksän kuntosalia, 50/h ryhmäliikuntaa viikossa, alennusta liikuntakursseista, ilmaiset palloiluvuorot ja sulkapallovuorot sekä alennusta rush-trampoliinipuistoista.

Liikuntapassin saat aktivoitua lähimmällä opiskelijakuntien asiakaspalvelupisteellä! Käy kuitenkin ensin osoitteessa www.zonesports.fi ja klikkaa sivun ylälaidan keltaista valikkoa ”kirjaudu” ja käy luomassa itsellesi tili!
Huom! Jos sinulla on ollut liikunta/kuntosalipassi aiemmin, niin ÄLÄ luo itsellesi uutta tiliä! Uusi passi voidaan liittää vanhaan tiliisi.

Yogobe, joogapalvelut verkossa (arvo 199€)
Yogobe tarjoaa pohjoismaisten johtavien opettajien kanssa videoita joogasta, treenaamisesta ja terveydestä. Palvelu tukee sinua ottamaan liikunnan osaksi arkeasi ja materiaali internetissä helpottaa säännöllisen rutiinin muodostamista!

Yogoben verkkojoogapalvelun saat aktivoitua lähimmällä opiskelijakuntien asiakaspalvelupisteellä tai lähettämällä sähköpostia oman opiskelijakuntasi asiakaspalveluun!

Verkkokoulutukset
Verkkokoulutusalustaltamme löydät verkkokoulutuksia esimerkiksi työnhakuun ja työelämätaitoihin liittyen.