Jäsenyyteen sisältyy

Diakonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta O’Diakon ja Humanistisen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta HUMAKOn jäsen katso lisää täältä!

 

Zone -liikuntapassi (arvo 69€)
Liikuntapassilla pääset liikkumaan ympäri pääkaupunkiseutua. Se on tehty tukemaan liikunnallista korkeakouluarkea aloittelijasta aktiiviseen liikkujaan. Liikuntapassilla saat käyttöösi yhdeksän kuntosalia, 50/h ryhmäliikuntaa viikossa, alennusta liikuntakursseista, ilmaiset palloiluvuorot ja sulkapallovuorot sekä alennusta rush-trampoliinipuistoista.

Liikuntapassin saat aktivoitua lähimmällä opiskelijakuntien asiakaspalvelupisteellä! Käy kuitenkin ensin osoitteessa www.zonesports.fi ja klikkaa sivun ylälaidan keltaista valikkoa ”kirjaudu” ja käy luomassa itsellesi tili!
Huom! Jos sinulla on ollut liikunta/kuntosalipassi aiemmin, niin ÄLÄ luo itsellesi uutta tiliä! Uusi passi voidaan liittää vanhaan tiliisi.

Yogobe, joogapalvelut verkossa (arvo 199€)
Yogobe tarjoaa pohjoismaisten johtavien opettajien kanssa videoita joogasta, treenaamisesta ja terveydestä. Palvelu tukee sinua ottamaan liikunnan osaksi arkeasi ja materiaali internetissä helpottaa säännöllisen rutiinin muodostamista!

Yogoben verkkojoogapalvelun saat aktivoitua lähimmällä opiskelijakuntien asiakaspalvelupisteellä tai lähettämällä sähköpostia oman opiskelijakuntasi asiakaspalveluun! Käy kuitenkin ensin osoitteessa www.zonesports.fi ja klikkaa sivun ylälaidan keltaista valikkoa ”kirjaudu” ja käy luomassa itsellesi tili!

Drivenow, autojen yhteiskäyttöpalvelu (arvo 30€)
Drivenow on autojen yhteiskäyttöpalvelu Helsingissä. Jäsenenä saat palveluun ilmaisen rekisteröitymisen sekä 20 minuuttia ilmaista ajoaikaa. Jäsenetunamme käyttöehtojen vaatima 21-vuotta on laskettu 19-vuoteen. Mikäli sinun tarvitsee liikkua paikasta A paikkaan B juurikin autolla, ota drivenow käyttöösi!

Drivenow palvelun saat aktivoitua lähimmällä opiskelijakuntien asiakaspalvelupisteellä tai lähettämällä sähköpostia oman opiskelijakuntasi asiakaspalveluun!

Verkkokoulutukset
Verkkokoulutusalustaltamme löydät verkkokoulutuksia esimerkiksi työnhakuun ja työelämätaitoihin liittyen. Videot ovat aluksi suomeksi ja tulevaisuudessa lisäämme videoita myös muilla kielillä.

Päästäksesi verkkokoulutusalustalle tee nämä seuraavat vaiheet selaimella. Käyttöalusta on englannin kielellä.
1. Varmista, että sinulla on voimassaoleva opiskelijakunnan jäsenyys.
2. Luo itsellesi Vimeo-profiili osoitteessa http://vimeo.com kohdasta Join Free. Käyttäjätietosi voit valita täysin itse.
3. Mene käyttäjäsi asetuksiin (Settings) oikeasta yläkulmasta hymiön kohdalta “putoavasta” valikosta.
4. Vasemmanpuoleisen asetusvalikon yläpuolella on käyttäjätietosi. Kopioi siitä User ID -kohdan jälkeinen numerosarja.
5. Mene osoitteeseen http://bit.ly/2Mu4yvH ja täytä lomake.

Lisäämme tietosi alustalle, ja jatkossa voit katsoa videoita esimerkiksi mobiilisovelluksella!