Medlemskapet inkluderar

Zone motionspass (värde 69 €)
Med motionspasset kan du röra på dig runt om huvudstadsregionen. Zone är skapat för att stöda motion i yrkeshögskolestuderandes vardag, allt från nybörjare till de som redan aktivt motionerar.  Med motionspasset får du tillgång till 9 st gym, 50 timmar gruppmotion i veckan, rabatt på idrottskurser, gratis bollhall och badmintonturer samt rabatt till Rush trampolinparker.

Du kan aktivera ditt motionspass på närmaste studerandekårs kundservicepunkt! Vänligen besök först www.zonesports.fi och klicka på ”Log in” i den gula menyn längst upp på sidan och skapa ditt Zone konto!

OBS! Om du har haft ett motionspass tidigare behöver du inte skapa INTE ett nytt konto! Det nya passet kan kopplas till ditt gamla konto.

Yogobe, yoga tjänster online (värde 199 €)
Yogobe erbjuder ledande nordiska instruktörers videoklipp om yoga, träning och hälsa. Tjänsten hjälper dig att ta motion till en del av din vardag och med materialet på internet är det lättare att göra det till en regelbunden rutin!

Du kan aktivera Yogobens onlinetjänst på närmaste studerandekårs kundservicepunkt eller genom att skicka ett e- mail till din studerandekårs kundservice! Kom ihåg att först registera dig för ett Zone konto!

Drivenow, biltjänst (värde 30 €)
Drivenow är en bildelningstjänst i Helsingfors. Som medlem i kåren får du gratis registrering samt 20 minuter gratis körtid. Som medlemskapserbjudande har Drivenow även sänkt den krävda åldersgränsen från 21 till 19 år. Om du behöver flytta från plats A till B med bil, ta i bruk Drivenow!

Du kan aktivera Drivenow på närmaste studerandekårs kundservicepunkt eller genom att skicka ett e- mail till din studerandekårs kundservice!

Nätutbildning
Från vår nätutbildningsplattform kan du hitta nätutbildningar, till exempel om arbetssökande och arbetslivsfärdigheter. Videona finns till en början bara på finska men i framtiden kommer det även videon på andra språk.

Följ dessa steg för att komma till nätutbildningsplattformen i webbläsare. Plattformen är på engelska.
1. Se till att du har ett giltigt medlemskap i studerandekåren.
2. Skapa en Vimeo-profil på under ”Join Free. Du kan fylla i din användarinformation själv.
3. Gå till Inställningar längst upp till höger i menyn.
4. Över om den vänstra inställningsmenyn här du har din användarinformation. Kopiera nummersekvensen efter användar-ID.
5. Fyll i detta formulär.

Vi lägger till dina data på plattformen och i framtiden kan du titta på videor till exempel i mobilappen!